tisdag 8 april 2014

En sockutmaning måste jag bara anta! Stina heter jag och kommer från en mellanstor stad i mellansvergie, bor i ett mellanstor hus med ett, för många, för stor garnstash, men för en stickare så tror jag inte den är så överdrivet stor :-) det beror ju helt på vad man jämför med...Men jag för alltid en kamp med mej själv om att minska stashen lite så då kom ju denna utmaning helt perfekt! 5 nystan ska stickas upp innan den 1/9 och mer om hur jag tänker kring mina regler kan ni läsa om i min blogg (http://blogg.alltforforaldrar.se/blandbarnochgarn/2014/04/06/1254/#comments) hur 17 länkar jag?

Så här ser garnstashen ut just nu, korgen är som sagt överfull. Helst ska den bara vara full, eller t.o.m lite luftigt så att jag kan fylla på den på syfestivalen i höst...

En fråga till er alla som stickar Skew, stickar ni på strumpstickor eller magic loop? Jag är jättesugen på att sticka dem men hur funkar det att sticka dem med magic loop? Hälen? Undviker helst strumpstickor då jag har en förmåga att bara sticka en socka då...

5 kommentarer:

 1. Det var inte mycket till garnlager. Hos mig pratar vi 2-3 fulla IKEA-kassar, men Maken klagar inte (än). Å andra sidan har han ett lager av cyklar och cykeldelar i garaget ;-) Lycka till med utmaningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där är enbart sockgarner. Hela garnstashen är för utspridd för att fotas på samma bild :-)

   Radera
 2. Hej! Tänkte försöka hjälpa dig med det där med länkarna. När du skriver ett inlägg har du en list ovanför själva ytan där du skriver och där står det "länk" markera var i texten du vill ha länken och klicka på länkknappen och fyll i länkens adress. Hoppas du förstår mitt kvällssvammel!

  SvaraRadera
 3. har nog aldrig sett någon som stickar skew på strumpstickor man får tänka lite bakvänt på ena strumpan men det funkar än så länge! har inte kommit till hälen än dock!

  SvaraRadera
 4. Jag har bara stickat skew med magic loop, men bara en åt gången. Hälen borde gå fint även med två, men eftersom de är olika så måste man bestämma vilken som är höger och vänster och hålla tungan rätt i mun om man gör dem samtidigt.

  SvaraRadera