söndag 6 april 2014

Är JAG med här? Knasigt.

Alltså... Jag är ingen sockstickerska. Men jag har tagit mig an ett strumpprojekt nyligen och den här utmaningen kanske faktiskt kan få mig att göra det? Om så är fallet - Tack Göken!

Jag har fått mönstret "Fire&Ice" av Jon på Easyknits (mönstret är inte utlagt på Ravelry ännu, men det var med i hans sockklubb för ett tag sen. Jag ska ta en bild och lägga ut här så småningom.) och när han dessutom gav mig en härva av hans garn "Oh Em Gee" (ett målat garn där han liksom leker Jackson Pollock när han målar härvan) som i vanliga fall är alldeles för varierat för mig, så blev de två en självklar matchning. Min härva är en av de på bilden...

Nu ska jag bara hitta ett SVART strumgarn, värdigt att paras med mitt handfärgade galna garn och sen ska jag starta ett par flerfärgsmönstrade sockor? (Förlåt, men vem är jag och vad har jag gjort med mig?)

Min utmaning blir att antingen sticka klart, eller att fortfarande anse dessa sockor vara ett WIP när utmaningen är slut. Kort sagt: Jag utmanar mig själv att inte ge upp om ett par strumpor...

Kram på er alla!
Lisa Bomble / Visalisa

4 kommentarer:

 1. Heja dig! Med pepp från den här gruppen kommer det att gå galant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! TACK Eva! Ja, det är ju det jag hoppas på...

   Radera
 2. Jäklar vad jag gillar det där garnet fast det inte alls är min vanliga smak, han kan den där Jon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag ser nu att min härva inte alls är med på bilden. Jag valde en av dessa från foto... men en annan (som nu finns på bild i min blogg) när jag väl hade dem framför mig.

   Radera