söndag 6 april 2014

Det är jag som är Dödergök

Hej! Det är jag som är Dödergök och det är jag som har hittat på den här utmaningen och det är jag som kommer att vara admin för den här bloggen. Det är första gången som jag  håller i någonting sånt här så ni får ha lite tålamod med mig. Min utmaning är att jag ska sticka åtta par strumpor till mig själv före 1/9, det kommer att bli en utmaning för jag har en tendens att ge bort alla strumpor jag stickar.
Jag tänker i första hand sticka av garn från garnskåpet men det kan hända att jag köper något enfärgat garn eftersom jag inte vill att alla strumporna ska bli crazy-randiga.
Min ambition med den här KAL:en är att vi ska peppa varandra till nya höjder av sockstickning, alla är välkomna oavsett stickvana och utmaningsgrad men tänk på att det ska vara en riktig utmaning för dig, någonting som kräver lite, på så vis blir utmaningen roligare.
Den enda regeln som gäller är att vi är trevliga och snälla mot varandra här inne, det är ju liksom hela vitsen med bloggen.

Om du vill vara med så skickar du ett mejl till mig på dodergok(snabela)hotmail(punkt)com så kommer det en inbjudan. Det skulle vara roligt om alla började med att presentera sig själva och berättade om sitt mål med utmaningen.

Kram Erika

2 kommentarer:

  1. Roligt initiativ! Jag är gärna med, min utmaning blir fyra par sockor från garnförrådet :D mejl kommer!

    SvaraRadera
  2. Vilken kul utmaning!! Jag har redan sagt till på instagram att jag är med (blandbarnochgarn) och nu skrev jag ihop ett inlägg på bloggen om det. Såg att många skrivit ett presentation och så, mitt inlägg är ingen presentation av mej men av min utmaning :-)
    http://blogg.alltforforaldrar.se/blandbarnochgarn/2014/04/06/1254/#respond
    //Stina

    SvaraRadera