onsdag 14 maj 2014

Kalajokisarna!

Nu är de färdiga.


Sockarna med mönstret Kalajoki.


Bambutickor nr 2,5. Gick ändå förvånansvärt snabbt att sticka med dem. Fast de är tunna.Underbart garn från Limmo-design.Har vräkt ikull mig i en badenbaden på balkongen och njuter av värmen från sockarna och sipprar på en jumbokopp kaffelatte.


Livet är bra härligt!


Praktiskt med kamouflagefärgade sockar. Ifall jag skulle vilja klättra upp i ett träd. Och hänga knäveck. Och tror att ingen ser mig.


Önskar dig en härlig onsdagkväll! Kram!

5 kommentarer:

  1. Härliga sockor, har också funderat på det mönstret.

    SvaraRadera
  2. Stickade du dem i tunnt sockgarn (dvs 400 m på 100 gr) ? Mönstret är väl för ett lite tjockare garn. Gjorde du då några anpassningar ? Jag funderar själv på att göra dessa (de är väl typ nr 4 eller 5 på min allt längre socklista) och tänkte använda mönstret, som är skitsnyggt, men inte det tjockare garnet

    SvaraRadera
  3. Tack snälla, för era kommentarer! Gerd, det är klart du ska sticka dem! Mönstret är roligt och enkelt att sticka. Prova, vet ja'!=0) Maria, jag använde Limmo-designs handfärgade två-trådiga ullgarn, 100 gr 300 m. Jag stickade mönstret rakt av, utan anpassningar. Är supernöjd! Ser fram emot att se era varianter av Kalajoki här på bloggen! Lycka till!=0)

    SvaraRadera