torsdag 8 maj 2014

Olika stora


Det här med att strumporna blir olika stora är ett syndrom jag i allra högsta grad lider av. I nio fall av tio blir strumpa nr 2 större än den första. I ett fall av tio blir strumpa nr 2 mindre än den första. Och det är vad som hänt här. Den vänstra på bilden är nr två och den är mindre. Den sitter som en smäck, och den första är en aning för rymlig. Men det är ingen extrem skillnad. Jag har fått extrem skillnad tidigare. Men jag är nöjd! Men det här med istickshäl vet jag inte om jag kommer få som någon favorit direkt. Jag gillar hällapp och förstärkning. Jag tror jag kommer köra med det som standard. Men till nästa par kommer försöka satsa på att följa mönstret ordentligt igen för så blev det inte här. Gjorde egen tå och minskade på antalet maskor och lite sånt. Bra strumpor blev det i alla fall!

4 kommentarer:

 1. En lösning på det problemet kanske kan vara att sticka med "magic loop"? Då blir nästa par förhoppningsvis lika stora. Fina strumpor :-)

  Emelie
  citronochvanilj.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer aldrig hända. Jag har testat magic loop och det är inte min grej. Nej nej, och åter nej :)

   Radera
 2. Jag lider av samma åkomma, andra sockan blir alltid större än den första.... Har aldrig provat magic loop som Emelie föreslår, måste nog prova någon gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa det, många gillar det, men jag gillar strumpstickor :)

   Radera