onsdag 7 maj 2014

Ingen risk att frysa här inte

Katten ställde. Sig bredvid mig o blängde surt.. Bara o lyfta på händerna då hoppade han upp. Så kelsjuk har han inte varit på länge... Vände på sig när garnet kallades för mycket på öronen... Så är det ett par av mina socker tå upp med tomat häl. Kanuni  ock stickar från båda änderna av nystart. De var par nr 1 på stickorna men nu delar de plats med 2-3 andra par till + att eskimågarnssockarna är klara.  Snart dags att krypa ner i någon ledig säng här straxt. Ska in till Växjö i kväll och vara med på vårruset sedan jobba på BB/Gyn inatt.

3 kommentarer:

 1. Vilken vacker katt! Strumporna ser också fina ut;-)

  SvaraRadera
 2. Hej jag bara råkade slinta in här, nej jag är ingen stickare av sockor eller annat. Jo jag kan sticka räta avig och har på 80-talet stickat några tröjor till då tonårs tjejer. Jag har desto mer virkar mkt dukar m.m. Men nu är det bar trädgården som lockar mest, den gillar jag bäst.
  Sticka får någon annan göra, jag har flera vänninor som stickar men vi har ju alla våra olika intressen, tack och lov.
  Jag ville bara skriva och säga att du stickar fantastiska strumpor i lika fantastiska härliga färger, att improvisera blir oftast bäst. Då får man ha sitt egna 'påhitt¨på sig. Ja de är toppen och jag är en fot och ben frysare så jag tar dem alla, *fniss*
  Katten är också fin, vi har en sådan bonnakatt också, Sixten heter han.

  Lycka till med strumporna, hälsningar/ Eva

  SvaraRadera
 3. Tackar. har nu bara nån cm kvar på skaften av sockorna. Katten heter så lägligt Tiger.
  Spelar egentligen ingen roll hur sockorna ser ut bara de är sköna att ha på och värmer. Ingen annan som har likadana så ingen kan komma och sno dem :)

  SvaraRadera