fredag 2 maj 2014

En liten fisksocka som får vara ensam ett tag.


Livet hände, och min ambition att sticka massor med sockor av det garn jag har fick skjutas på framtiden lite. Jag lyckades börja på en Pomatomus innan kaoset startade och fick med mig den till det temporära boende jag befinner mig på nu. Tyvärr lyckades jag packa ner och stänga in nystanet till den andra sockan, så det blir ett ofrivilligt second- sock syndrome. Jag funderar lite på om jag ska tillfället i akt och okynnesköpa annat sockgarn och passa på att sticka ett par bara för att.
(Det är alltså lugnt med mig, det är inte riktigt så dramatiskt som det låter. Vill inte skrämma nån, livet blev bara rätt kaosigt ett tag. Det går över.)
Innan snön kom...

3 kommentarer:

  1. Fint mönster! Får kika på det mönstret. :)

    SvaraRadera
  2. Ibland måste man få trotsa sitt garnköpförbund. Köp något vackert och mysigt garn till dig och njut och koppla av med lite stickning. Måste spana in mönstret på dina påbörjade sockor. Snyggt.

    SvaraRadera
  3. Oj vad snygga. Vilket härligt mönster ! Får lägga dem på 'att göra listan' också. Den börjar bli fastligt lång min 'att göra lista' Väldigt fint garnval också

    SvaraRadera