söndag 27 april 2014

Ursäkta röran!

Hej alla fina sockstickare!
Jag är helt tagen av hur engagerade ni är, hur mycket roligt och fint som växer fram på stickorna och hur mycket ni bloggar. Det är verkligen jätteroligt att läsa alla blogginlägg.

Den här veckan kommer jag att försöka få lite bättre ordning på bloggen så att det ska bli lättare att få en överblick, jag har redan börjat och därför kan det se lite annorlunda och rörigt ut här inne medan jag håller på och möblerar om.

En nyhet är att jag lagt till en lista på etiketter för att det ska vara lättare att hitta bland alla inlägg på bloggen. Om du märker ditt inlägg med ditt användarnamn (det du använder här inne) och tex det sockmönster du stickar och garnval så ät det lättare att hitta tillbaka till dina inlägg.
Många av er har redan börjat märka era inlägg med etiketter och nu syns de nere i den högra spalten.

Jag har också börjat lägga till en rullande blogglista över alla skribenters bloggar så att man lätt kan hänga med och följa vad som händer hos alla andra och på så sätt kanske hitta nya favoritbloggar. Att färdigställa den kommer att ta lite tid eftersom vi är så många.

För att peppa alla lite extra kommer jag personligen att lotta ut ett tjusigt sockgarn senare under veckan, i framtiden kan det komma fler utlottningar och kanske tävlingar när jag haft tid att ragga några sponsorer.

Fortsätt sticka och njut av våren! //Dödergök

3 kommentarer:

 1. Dödergök: du är en av de vänligaste, skickligaste och tipsgenerösaste stickmänniskor som finns!
  Älskar din blogg!

  SvaraRadera
 2. Toppen, vilken service! Tack för att du startade denna utmaning!

  SvaraRadera
 3. Du är fantastisk som lägger ner så mycket arbete på det här!

  SvaraRadera