onsdag 23 april 2014

Färgglada SkewSent igårkväll kunde jag fästa de sista trådarna på mina första Skew-sockar. Det är det första paret i utmaningen och nu är det fyra kvar för min del.

Garnet är helt och hållet underbart! Jag hittade det på Etsy och HDYarns. De hade inga garn där just nu, men tydligen väntar en uppdatering på lördag. Det garnet som de här är stickade i är 80 % Merino, 10 % Cashmere och 10 % Nylon. Det är fantastiskt mjukt att sticka med och vansinnigt skönt att ha på sig.Jag gillar även att med hjälp av mönstret så fortsätter ränderna hela vägen upp på sockan, utan att brytas för hälen. Mina blev något varv för långa i foten men annars tycker jag att de sitter skönt på fötterna. Det kommer nog till att bli fler sockar i detta mönster och allra helst randiga.

Bara sockarna kan lysa upp vilken grå dag som helst!

/Johanna

3 kommentarer:

 1. Snygga. Jag har stickat 4 par med mönstret och gillar verkligen det. Jag har också konstaterat att de blir något långa i foten, och nästa par skall jag sticka färre varv (tror det är rekommenderat 15-16 varv, jag brukar sticka 14 varv )

  SvaraRadera
 2. Grymt fina strumpor, de ska du vara tokigt nöjd med! Garnet ser helt fantastiskt ut.

  SvaraRadera
 3. Underbara sockar!

  Emelie
  citronochvanilj.blogspot.se

  SvaraRadera