tisdag 19 augusti 2014

Utmaningen slutförd


Jag kan knappast tro att det är sant men det är det, jag har fått ihop mina åtta par och utmaningen är slutförd.
Jag har provat på en mängd hälar, jag har stickat upp nästan alla mina sockgarnsrester, jag har stickat magic loop och lärt mig nya uppläggningar. Men framför allt har jag fått så mycket inspiration från er som skrivit i bloggen och alla som taggat med #dödergökssockutmaning på instagram  så nu vill jag sticka åtta par till, minst. (Fast några av de paren ger jag kanske bort.)
Aldrig kunde jag väl drömma om att min sockutmaning skulle sprida sig och omfatta så många människor och så många par strumpor. Det skulle vara roligt att räkna ut hur många strumpor som stickats sen utmaningen drogs igång men det är nog tyvärr omöjligt.
Ett stort tack till alla er som medverkat med inlägg, pepp och kommentarer!

Jag kommer att hålla bloggen öppen hela september ut så att alla hinner skriva om sin utmaning så att vi får veta hur det gått. Dessutom tänker jag hålla en utlottning till någon gång i september som en liten extra pepp för att fortsätta sockstickandet ute i landet.

Och till er som ännu inte är i mål; heja heja ni har nästan två veckor på er fortfarande!

4 kommentarer:

 1. Åååå nu har jag vimsat....igen :(
  Fick för mej att jag hade heela september på mej åxå.Jag har stickat färdigt 3 par o påbörjat 3 par till men bara hunnit en socka av varje . Gjorde så för att inte bli så less .....blev visst inge bra . Men men som du skriver....2 veckor kvar :) Säger som Gunde ....skynda skynda Lotta =D


  Ha de gott

  SvaraRadera
 2. Hej, en liten önskan: Ha gärna bloggen öppen även efter ni är klara. Den är ju enormt inspirerande när man vill kolla in lite nya sockar :-)

  SvaraRadera
 3. Helt galet vad många sockor du har stickat ju! Och fina!

  SvaraRadera
 4. Och typiskt mig då, ett par kvar att göra färdigt, då hamnar jag på sjukhus! Orken finns som inte riktigt... Sen har de stängt ner bloggspace, så inte har jag någon blogg längre heller...// Ylva i Kiruna

  SvaraRadera